Manichiura si Pedichiura

Îngrijirea şi înfrumuseţarea unghiilor a devenit, în ultima vreme, o cerinţă aproape obligatorie. Aspectul mâinilor, atât la femei, cât şi la bărbaţi, reprezintă o carte de vizită, greu de trecut cu vederea.

Plecând de la clasica manichiură cu oja pe bază de diluanţi şi forma alungită, în ultimii 20 de ani s-au schimbat aproape cu totul paradigmele, in functie de moda si in pas cu ultimele tehnologii. Daca la inceput asteptarile de rezistenta a unei manichiuri nu depaseau 5-7 zile, acum, in epoca ojei semipermanente si a gelului polimerizabil UV, durabilitatea ajunge la 3-4 saptamani.

Mai mult,  aparitia tipsurilor sau a reconstructiei cu gel, permite oricarei femei sa aiba unghii de vedeta in doar o ora.

Bineinteles, odata cu avantul acestor tipuri de manichiura, au aparut si prejudecatile. Cele mai multe se refera la potentialul nociv al produselor asupra unghiei si la efectul ultravioletelor asupra pielii mainilor.

In ciuda multelor articole, aparute in special pe Internet, datele statistice nu sunt convingatoare.

Gelul de constructie si modelare sunt materiale inerte, care nu reactioneaza cu structura unghiei, ea pare mai fragila dupa indepartarea gelului datorita lipsei de presiune exercitata pe ea.

In ce priveste ultravioletele utilizate pentru polimerizare gelului, cantitatea folosita pentru manichiura cu gel pe un an intreg, in ritmul de o manichiura la 3 saptamani, abia daca ajunge la nivelul expunerii la o singura ora de plaja.

De la manichiura clasica, cea cu oja semipermanenta pana la constructia cu gel si tipsuri, toate vi le oferim la o calitate impecabila si la preturi rezonabile:

 

PRETURI MANICHIURA – LEI

MANICHIURA CLASICA 30
APLICARE OJA 10 UNGHII 10
MANICHIURA OJA SEMIPERMANENTA 50
INDEPARTARE OJA SEMIPERMANENTA/ GEL/ TIPS/ACRYL 10
MANICHIURA GEL PE UNGHIE NATURALA 70
REPARATIE 1 UNGHIE 6
MANICHIURA CONSTRUCTIE GEL 10 UNGHII 100 
MANICHIURA STILLETTO GEL/TIPS 100
MANICHIURA TIPS PE UNGHIE NATURALA 90
MODEL 2 UNGHII 10
IMPACHETARE PARAFINA MAINI 20
MASAJ MAINI 2X5 MIN 10

 

PRETURI PEDICHIURA -LEI

PEDICHIURA CLASICA

40

PEDICHIURA OJA SEMIPERMANENTA

60

PEDICHIURA GEL

70

PEDICHIURA TIPS

80

MODEL 2 UNGHII

10

INDEPARTARE OJA SEMI/GEL

10

IMPACHETARE PARAFINA PICIOARE

25

MASAJ PICIOARE 2X5 MINUTE

10