Detox SPA

 

Detox SPA este un concept relativ nou pe piața de wellness: o baie de picioare cu proprietăți detoxifiante cu multiple beneficii pentru sănătate.

La baza acestui concept stă electroliza: la trecerea unui curent electric de intensitate moderată (1,8-2,7 A) prin intermediul soluției saline se produc mișcări ale ionilor pozitivi și negativi prin soluție iar la nivelul pielii picioarelor au loc schimburi in virtutea diferenței de gradient osmotic și ionic, astfel apa în exces de la nivelul membrelor inferioare și produșii de catabolism ( impropriu denumiți toxine) sunt epurați și rămân în apa din cădiță.

Practic, cu fiecare ședință, apa și electoliții din compartimentul extracelular vor fi împrospătate( drenaj limfatic) , lăsând în urmă un organism mai competent în producerea de anticorpi, în procesarea deșeurilor și un metabolism mai eficient.

Conceptul Rowe Detox SPA a îmbunătățit originalul prin suprapunerea a două noi componente: electrostimularea concomitentă a mușchilor gambei și stimularea cu infraroșii la nivelul abdomenului, pentru creșterea vitezei întoarcerii venoase.

Pentru a potența cât mai mult efectul, noi am adăugat o notă originală: fiecare ședință se desfășoară într-un spațiu complet separat, optim încălzit și foarte bine aerisit, pe un fond muzical relaxant și în compania aromoterapiei marca DoTERRA. Interacțiunea cu terapeutul este limitată la câteva minute necesare pentru setările aparatului, pentru a fi și în siguranță.

Conceptul nostru: Detox SPA by Beauty Amour vă propune următoarele beneficii, prin cumularea tuturor efectelor:

  • Reducerea edemelor de la nivelul membrelor inferioare prin creșterea drenajului limfatic
  • Influențarea prin ionizare a întregii hărți reflexoterapeutice a piciorului
  • Îmbunătățirea circulației venoase prin „ antrenament” osmotic și electric
  • Reducerea durerii și inflamației la nivelul piciorului
  • Creșterea imunității și modularea reacțiilor alergice și intoleranțelor
  • Eficientizarea schimburilor metabolice, adjuvant în curele de slăbire
  • Îmbunătățirea tonusului muscular și a flexibilității structurilor piciorului
  • Inducerea stării de bine și relaxarea

Dacă toate acestea v-au convins să încercați o ședință, vă promitem că cele 30 de minute vor fi atât de plăcute încât veți dori să reveniți!

Deși contraindicațiile sunt foarte puține, totuși există: nu vor putea beneficia de această terapie: purtătorii de implanturi de stimulator electric de orice fel, persoanele cu răni deschise la nivelul piciorului, femeile gravide și care alăptează, persoanele cu diabet dezechilibrat, epilepsie sau aflate în tratament cu medicație psihotropă.

O ședință durează 30 minute + vreo 10 de pregătrie și plecare. Costul unei ședințe este de doar 60 lei și se pot face maximum 3 ședințe pe săptămână. O singură ședință aduce beneficii, o cură de 10 ședințe este o cale excelentă de a-ți augmenta starea de bine!