Manichiura si Pedichiura

Îngrijirea şi înfrumuseţarea unghiilor a devenit, în ultima vreme, o cerinţă aproape obligatorie. Aspectul mâinilor, atât la femei, cât şi la bărbaţi, reprezintă o carte de vizită, greu de trecut cu vederea.

Plecând de la clasica manichiură cu oja pe bază de diluanţi şi forma alungită, în ultimii 20 de ani s-au schimbat aproape cu totul paradigmele, in functie de moda si in pas cu ultimele tehnologii. Daca la inceput asteptarile de rezistenta a unei manichiuri nu depaseau 5-7 zile, acum, in epoca ojei semipermanente si a gelului polimerizabil UV, durabilitatea ajunge la 3-4 saptamani.

Mai mult,  aparitia tipsurilor sau a reconstructiei cu gel, permite oricarei femei sa aiba unghii de vedeta in doar o ora.

Bineinteles, odata cu avantul acestor tipuri de manichiura, au aparut si prejudecatile. Cele mai multe se refera la potentialul nociv al produselor asupra unghiei si la efectul ultravioletelor asupra pielii mainilor.

In ciuda multelor articole, aparute in special pe Internet, datele statistice nu sunt convingatoare.

Gelul de constructie si modelare sunt materiale inerte, care nu reactioneaza cu structura unghiei, ea pare mai fragila dupa indepartarea gelului datorita lipsei de presiune exercitata pe ea.

In ce priveste ultravioletele utilizate pentru polimerizare gelului, cantitatea folosita pentru manichiura cu gel pe un an intreg, in ritmul de o manichiura la 3 saptamani, abia daca ajunge la nivelul expunerii la o singura ora de plaja.

De la manichiura clasica, cea cu oja semipermanenta pana la constructia cu gel si tipsuri, toate vi le oferim la o calitate impecabilă și la preturi rezonabile:

PREȚURI MANICHIURĂ

 

Manichiură clasică 40
Aplicare ojă 10 unghii 10
Manichiură oja semipermanentă 80
Îndepărtare ojă semipermanentă/ gel/ tips/acryl 20
Manichiură gel pe unghie naturală 90
Reparatie 1 unghie 10
Manichiură construcție gel 10 unghii de la (Mărimea 1-2) 130
Manichiură construcție gel 10 unghii (Mărimea 2-3) 140
Manichiură construcție gel 10 unghii (Mărimea 3-4) 150
Manichiură construcție gel 10 unghii (Mărimea 4-5) 160
Manichiură stilletto gel/tips 110
Manichiură tips pe unghie naturală 100
Model 2 unghii 10
Kit ustensile 10
Masaj mâini 2×5 min 20

 
PREȚURI PEDICHIURĂ
 

Pedichiură clasică 60
Pedichiură ojă semipermanentă 80
Pedichiură gel 90
Pedichiură tips 100
Model 2 unghii 10
Îndepărtare ojă semi/gel 20
Kit ustensile 10
Masaj picioare 2×5 minute 20