Microdermabraziunea cu capete de diamant

Microdermabraziunea este o metodă minim invazivă de „ șlefuire” a stratului cel mai superficial al pielii: stratum corneum al epidermei.

Beneficiile microdermabraziunii apar de la prima ședință și se multiplică la efectuarea unei serii de 3-6 ședințe, performate la 20-30 zile între ele:

– ameliorarea liniilor și ridurilor fine

– uniformizarea culorii și texturii tenului

– îmbunătățirea aspectului porilor și a punctelor negre

– stimularea producției de colagen

Cum se desfășoară o ședință de microdermabraziune cu capete de diamant?

În primul rând se demachiază și tonifiază tenul cu produse adecvate tipului de ten. Anestezia locală nu este necesară. Se aplică un dezinfectant

După uscarea pielii se începe procedura care constă în treceri repetate ale capului cu cristale de diamant pe toată suprafața tenului. Acest manipul exfoliază stratul de celule moarte de la suprafața tenului și, cu ajutorul vacuumului le absoarbe. Capetele de diamant se sterilizează după fiecare procedură.

Stratum corneum, cel mai superficial dintre straturile epidermice, format din celule moarte, este redus masiv în cadrul unei ședințe de microdermabraziune cu capete de diamant.

Pielea rămâne nedtedă și catifelată și este mult mai permeabilă la ingrediente active.

Urmează un jet de oxigen activ care pulverizează o fiolă de tratament adecvată tenului.

După acest răsfăț, aplic un strat uniform de mască cu acid hialuronic și câteva minute de biostimulare LED, cu rolul de a dezinfecta și a stimula sinteza locală de colagen și elastină.

Apoi se aplică masca de sigilare, care rămâne 10 minute. După ce aceasta este ștearsă, aplic o cremă de final și SPF

Este posibil ca tenul să fie ușor înroșit și tumefiat dar doar pentru câteva ore. De regulă fața este luminoasă și se poate continua fără probleme activitate zilnică.

Prețul unei ședințe este de 250 lei.