Peelingul T35P

Peelingul T35P

T35 P este un peeling revitalizant  și depigmentant inovativ care induce biostimularea dermului, pătrunzând profund în acest strat al pielii, fără lezarea epidermei. El aduce toate beneficiile unui peeling mediu fără efectele secundare ale concentrațiilor mari de acid tricloracetic, astfel: discomfortul, timpul lung de recuperare și exfolierea majoră sunt evitate. Tratamentul asigură: hidratare, fermitate, depigmentare imediate.

Un avantaj major al acestui peeling este că poate fi efectuat și vara.

Ce conține peelingul T35P ?

  • Acidul tricloroacetic stimulează producerea de fibroblaste de la nivelul pielii, fiind totodată un agent antiinflamator și antimicrobian. Efectele lui conjugate oferă: elasticizarea și fermizarea tenului, curățarea detritusurilor sebacee ( comedoane), inhibarea Propionibacterium acnes ( agentul etiologic al acneei).
  • Peroxidul de hidrogen reduce potențialul reactiv al acizilor, prevenind lezarea stratului hidrolipidic al suprafetei de piele tratata. Reduce inflamația potențată de tratament si are un puternic efect antiseptic. Datorita oxigenului pur din compoziția sa, curată suprafata tenului de orice fel de agenți patogeni și, totodată, modulează sensibilitatea receptorilor cutanați.
  • Acidul kojic este un puternic supresor al producției de melanină și nivelator al pielii, redă strălucirea prin depigmentare și reducerea importantă a denivelărilor cutanate: cicatrici postacneice și reziduale ( varicelă), riduri fine.
  • Arbutina este un puternic depigmentant natural, cu rezultate dovedite, recomandat pentru tratarea hiperpigmentării si a petelor pigmentare deja existente.

Care sunt indicațiile acestui peeling?

Remodelarea conturului facial prin contracția fibrelor de colagen dermic

Netezirea suprafeței tenului

Reducerea petelor pigmentare postacneice

Reducerea semnificativă a ridurilor

Reducerea porilor și a secreției de sebum

Reducerea vergeturilor și a cicatricilor

Tratamentul hiperkeratozei ( îngroșarea pielii)

În ce constă procedura?

După curățarea prealabilă a tenului cu un produs demachiant/ tonifiant se aplică produsul în 3 straturi succesive și se masează până la absorbția completă.

Aplicarea este însoțită de o ușoară senzație de arsură/ înțepătură, care nu creează discomfort.

După absorbție se neutralizează prin ștergerea cu apă, se aplică un ser special și se masează 10 minute, apoi se aplică o mască menită să sigileze efectul cumulat al peelingului și serului.

La final se aplică un produs hidratant și SPF.

Zona tratată prezintă ușoară roșeață, datorată produsului și masajului viguros practicat pentru absorbția acestuia, roșeață care dispare spontan la cca. 30 minute după procedură.

Exfolierea, dacă va apărea, este nesemnificativă.

Este recomandată aplicarea în continuare a unui produs hidratant/ nutritiv, de regulă cel pe care beneficiara îl folosește de obicei.

Riscul de fotosensibilizare este foarte redus dar, din precauție, este recomandată evitarea expunerii la soare fără fotoprotecție sau la solar, pentru următoarele 2 săptămâni.

Dacă procedura este urmată de cea de microneedeling, vor urma pașii și recomandările post-procedurale ale acestui tratament.

Câte ședințe sunt recomandate?

Prima ședință oferă deja rezultate vizibile, tratamentele ulterioare vor îmbunătăți tot mai mult calitatea zonei tratate, efectele fiind cumulative.

În general, este recomandată o serie de 3 ședințe, la 7- 10 zile distanță între ele, la fiecare 6 -12 luni.

Contraindicațiile peelingului T35P

Ca orice procedură de top deși este neinvaziv, studiile clinice efectuate recomandă prudență în unele situații:

– sarcină și alăptare

– leziuni acneice sau dermatologice active ( de exemplu herpes) care compromit integritatea pielii

– alergia la unul din componente

O ședință durează aproximativ o oră și costă 250 lei.

Programări la 0721229186