Tratamente faciale de întreținere

Tratamentul facial HolyLand de curățare este un tratament care cuprinde succesiv următoarele etape:
demachiere/ tonifiere/peeling/extracție/cauterizare/cremă de final. Este un tratament basic, adaptabil fiecărui tip de ten. Produsele utilizate sunt ale brandului HolyLand Cosmetic, Israel. Prețul este de 250 lei.


Tratament facial HolyLand complet, adaptat tipului de ten, este un tratament care cuprinde succesiv următoarele etape: demachiere/ tonifiere/ peeling alphaoxizi/ extracție/ cauterizare/ masaj/mască/ser mezoterapie/cremă de final. Produsele utilizate sunt ale brandului HolyLand Cosmetic, Israel. Prețul este de 300 lei.


Masajul facial utilizează o combinație de tehnici care favorizează circulația sângelui, tonifiază, face drenaj limfatic și, făcut cu regularitate, are efect antiaging . O ședință de 30 minute costă 60 lei.


Tratamentul HolyLand + microdermabraziune folosește suplimentar, în etapa de exfoliere, microdermabraziunea cu praf de diamant. Microdermabraziunea este o metodă minim invazivă de „ șlefuire” a stratului cel mai superficial al pielii: stratum corneum al epidermei.
Beneficiile microdermabraziunii apar de la prima ședință și se multiplică la efectuarea unei serii de 3-6 ședințe, performate la 20-30 zile între ele:

  • ameliorarea liniilor și ridurilor fine
  • uniformizarea culorii și texturii tenului
  • îmbunătățirea aspectului porilor și a punctelor negre
  • stimularea producției de colagen

Tratamentul cuprinde succesiv următoarele etape: demachiere/ tonifiere/ peeling acid lactic/ microdermabraziune/ ser mezoterapie/ mască reparatoare/ cremă de final. Produsele utilizate sunt ale brandului HolyLand Cosmetic, Israel. Prețul este de 250 lei.

Tratament facial HolyLand curățare250
Tratament facial HolyLand complet, adaptat tipului de ten300
Masaj facial 20 minute + mască 100
Masaj facial cu cremă de masaj  15 minute40
Masaj facial + ser  30 minute60
Microdermabraziune 250
HIFU facial 1 zonă150
HIFU facial 3 zone400
Tratament microneedeling Dr. Pen350
Tratament HidraBeauty 300