Tratamente pentru par

Tratamentele pentru păr sunt un capitol aparte în coafură și se adresează părului deteriorat din varii motive. Soarele, apa, tratamentele termice, vopseaua și unele produse de styling, toate au potențial de a deteriora firul de păr sau scalpul. Pe lângă ele, factori endogeni, cum sunt hormonii, inclusiv cei de stress, fumatul, alcoolul, unele medicamente vin să degradeze suplimentar structura și aspectul podoabei capilare.

Salonul nostru vă oferă două tipuri de tratamente de reconstrucție și regenerare:

Milk Shake Integrity este un tratament hidratant și restructurant pentru părul agresat chimic, în 3 pași:

  • șamponul puternic hidratant: este recomandat in special pentru parul deshidratat sau deteriorat. Curăță delicat datorită formulei sale fără sulfați, pe bază de unt organic din arborele Muru Muru, contribuind la menținerea culorii timp îndelungat. Hrănește, catifelează, hidratează și elimină efectul de electrizare, lăsând părul moale și strălucitor. Fără sulfați și fără parabeni.
  • balsamul puternic hidratant: hrănește, catifelează, hidratează și elimină efectul de electrizare, lăsând părul moale și strălucitor. Fără sulfați și fără parabeni. Ingredientul activ principal este untul de Muru Muru, acesta fiind bogat în acizi grași care au efect nutritiv, hidratant și de netezire asupra părului. Complexul de amino-acizi lucrează atât în interiorul firului de păr cât și în exteriorul acestuia, protejând structura și îmbunătățind vizibil aspectul și starea părului degradat. Are actiune de protejare si sigilare pe suprafața cuticulei, garantând un păr sănătos, mătăsos și moale.
  • Concentratul de proteine pentru reparare Integrity Repairing Hair Milk Shake este ideal pentru restructurarea și restaurarea părului degradat sau agresat chimic. Acest concentrat se utilizează la final, oferind nutriție părului. Integrity Booster ajută la păstrarea intensității culorii.

PREȚURI TRATAMENT Milk Shake Integrity – includ produsele de tratament+ coafat de zi din perie sau placă

LUNGIME PĂR DURATA PREȚ
PAR SCURT40 minute 150 RON
PAR MEDIU50 minute160 RON
PAR LUNG SAU MEDIU FOARTE DES60 minute170 RON
PAR FOARTE LUNG SAU LUNG FOARTE DES 60 minute180 RON

Selective Densi Fill – un boost de frumusețe regenerant pentru părul fin, uscat și normal.

  • Spălarea cu un șampon special ce conține un complex de proteine cu concentrație ridicată care întărește și îmbunătățește starea părului deteriorat și deschide cuticula.
  • Aplicarea fiolei bicomponente Densi Fill, o formulă specială de redensificare a părului fragil, deteriorat. Fiola se menține pe păr pentru 7 minute.
  • Aplicarea  măștii restructurante de final care sigilează cuticula și tratamentul.
  • Coafatul din perie usucă adecvat părul și desăvârșește tehnica.

Tratamentul Densi Fill  se face în serii de câte 5 tratamente consecutive, câte unul la cel mult 7 zile

PREȚURI TRATAMENT FIOLE SELECTIVE – includ produsele de tratament+ coafat de zi din perie 

LUNGIME PĂR PREȚ PER ȘEDINȚĂABONAMENT  5 ȘEDINȚE
PAR SCURT90 RON 400 RON
PAR MEDIU100 RON450 RON
PAR LUNG SAU MEDIU FOARTE DES110 RON500 RON
PAR FOARTE LUNG SAU LUNG FOARTE DES 120 RON550 RON

Abonamentele sunt valabile timp de 7 săptămâni de la prima ședință efectuată și plata lor se face anticipat.