Tratamentul HidraBeauty

Noul tratament HidraBeauty dă startul noutăților de toamnă-iarnă la Beauty Amour!

Un tratament inovativ, care poate fi adaptat la nevoile oricărui tip de ten.

Hidradermabraziunea este vârful de lance al tratamentului: curăță, hidratează și hrănește în același timp.

Soluțiile utilizate pentru acest tip blând de dermabraziune sunt cele care fac diferența: acidul salicilic niacinamida si acid lactobionic cu un puternic efect calmant si antiinflamator pentru tenurile grase, seboreice, predispuse la acnee, extractul din fructe de dragon si acidul hialuronic pentru tenurile mature și aloe vera si d-pantenol pentru tenul sensibil și iritat.

După etapa de hidradermabraziune urmează cea de dezinfecție și cicatrizare cu ajutorul unui curent electric pulsat, de înaltă frecvență, special modulat pentru a stimula microcirculația.

Aplicarea serurilor terapeutice, adaptate nevoilor tenului, se face cu ajutorul sprayului cu oxigen activ. Pulverizarea prin barbotarea prin soluție a unui flux de aer cu concentrație mare de oxigen ( 70- 80%, față de 21% în aerul atmosferic) face ca soluțiile să penetreze mai ușor stratul epidermic fiind în același timp un factor de hidratare.

Terapia Bio+LED oferă o acțiune combinată de biostimulare cu microcurenți și terapie cu lumină LED pentru a îmbunătăți starea pielii. Diferite spectre de culoare activează procesele celulare, susțin vindecarea, reduc inflamația și stimulează reînnoirea pielii. Bioliftingul susține reînnoirea celulară și crește sinteza de ATP. Ajută la îmbunătățirea texturii pielii, micșorează porii, elimină pigmentarea și oferă pielii o strălucire sănătoasă. Acestă etapă este adecvată tenurilor seboreice, grase, mixte și cuperozice.

Liftingul cu radiofrecvență: stimulează fibrele de colagen și elastină din piele, le crește rezistența și tonusul. Astfel pielea devine mai strânsă, mai elastică și arată mai tânără. În timpul procedurii, nu există durere și disconfort, ceea ce o face favorita multor cliente. Radifrecvența aduce beneficii tenurilor mature și normale, de la primele semne de oboseală sau îmbătrânire.

Crioterapia este finalul acestui tratament extraordinar. Ea calmează, minimizează porii și „ sigilează” tratamentul. Aplicatorul rece aplicat pe toată fața are și efecte generale: conform unor studii de ultimă oră: 2 minute de aplicații reci la nivelul feței, prin stimularea nervului vag, scad nivelurile de stress cu până la 30%.

Crema de final și SPF-ul marchează sfârșitul răsfățului, pe care îl puteți repeta o dată pe lună.

Toate soluțiile, cremele, tonerele și măștile folosite sunt extrem de eficiente iar combinarea lor este rezultatul unei cercetări atente și abordate în mod stiințific, pentru a aduce rezultate maxime.

Astfel, considerăm Hidrabeauty un tratament personalizat și optimizat de noi.

În lunile octombrie și noiembrie oferim acest tratament la prețul promoțional de 250 lei.

Din decembrie prețul se va apropia mai mult de realitățile pieței și va deveni 300 lei.

Oricând, până la 1 Decembrie, se pot achiziționa vouchere pentru acest tip de tratament la prețul de 250 lei, pentru uz propriu sau pentru a face un cadou.

Voucherele pot fi utilizate în lunile decembrie și ianuarie cu programare prealabilă.